Tyverisikring

Tyverisikring i hjemmet – er dit sikret?

Har du oplevet at finde dit hjem eller din virksomhed endevendt efter et indbrud, eller frygter du, at det sker, så få gjort noget ved det nu – så kan alle sove trygt om natten. Du kan med fordel overlade sikringen til professionelle fagfolk. Hos Abildgaard Låseservice ApS har vi mange års erfaring med sikring af boliger og erhverv.

Vi har hovedsæde i Aarhus, men dækker hele lokalområdet. Vi rykker ud i selve Aarhus og omegn – det gælder bl.a. Højbjerg, Risskov, Åbyhøj og Viby. Vi dækker også Skanderborg, Hinnerup, Galten, Odder, Ebeltoft, Hornslet og Rønde.

Tyverisikring er for alle

Vi kan tilbyde forskellige former for tyverisikring. Lige fra små, simple indgreb som fastskruning af vinduer til den helt store pakke, hvor der tages alle forbehold.

Ring til os på (+45) 86 14 03 80 eller (+45) 30 63 50 30, eller send os en e-mail på info@abildgaard-laaseservice.dk. Så får vi en snak om, hvilken løsning, der passer bedst til lige netop dig og dit hus eller din virksomhed.

Der kan gøres meget for at forhindre indbrud

Ingen har lyst til at blive en del af den kedelige statistik over, hvor mange indbrud der bliver begået her i landet. Heldigvis kan du aktivt forebygge, at det sker for dig.

Under menuen undgå indbrud har vi en række gode råd, som vi anbefaler dig at læse. Det er tiltag, du selv kan foretage, samt de mange foranstaltninger en låsesmed kan etablere for dig. Kontakt os for gode råd, vejledning og etablering af tyverisikring.

Kontakt os i dag

Få hjælp

Ring til os på telefon (+45) 86 14 03 80 eller mobil (+45) 30 63 50 30 eller send en mail til alaaseservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.