Låsesystemer

Et kopibeskyttet system

Kopibeskyttet låsesikkerhed for virksomheder

Alle virksomheder, institutioner og ejendomme bør have et kopibeskyttet låsesystem. Dette giver muligheden for at have overblik over, hvem du udleverer nøgler til, da disse er kopibeskyttet med enten kort eller tilladelsesunderskrift.

Med et låsesystem har du mulighed for at have en hovednøgle der passer til alle låsene, samt mulighed for at fraskille adgang til bestemte områder, således at kun den rette person har adgang.

Abildgaard Låseservice forhandler bl.a. Dorma og Ruko låsesystemer.

Dorma

DORMA RS8 er det ideelle låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau der kan opnås inden for låsesystemer. Patentet løber helt frem til år 2023. DORMA RS8 er et enestående låsesystem som indeholder en helt ny teknologi, låsesystemet er gennemprøvet og dokumenteret af den tyske låsefabrik DOM Siherheitstechnik.

Læs mere

Ruko

Ruko producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav.

Det patenterede system ”dp” er godkendt i F&P’s højeste kategori – rød, og bør benyttes til sikring af erhvervsvirksomheder.

Læs mere

Kontakt os i dag

Få hjælp

Ring til os på telefon (+45) 86 14 03 80 eller mobil (+45) 30 63 50 30 eller send en mail til alaaseservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.