Ruko og Skafor

Forsikringsgodkendt

Ruko

Abildgaard Låseservice er certificeret Ruko montør og sikringsspecialist, hvilket betyder at vi kan levere totalløsninger inden for alt i låse til den bedste sikring.

En sådan samarbejdsaftale mellem Ruko og låsesmeden er kundens garanti for, at låsesmeden kan tilbyde en professionel service og rådgivning.

Læs mere om Ruko og se deres udvalg af produkter.

Skafor

Abildgaard Låseservice er autoriseret Skafor installatør, og godkendt af forsikringsselskaberne som leverandør af produkter der sikrer mod indbrud.

Der findes fire sikringsklasser illustreret med farverne RØD, BLÅ, GRØN og GUL. For at blive SKAFOR-godkendt i den højeste røde sikringsklasse, skal låse og cylindre være sikre mod gennembrydnings- og oplukningsforsøg, mens låsene i den laveste gule klasse kun skal være hæmmende.

En Skafor godkendt låseenhed kræver, at alle dele er godkendte. Det vil sige låsekasse, cylinder, cylindertilbehør og slutblik.

Forsikring og pension (Skafor)

Indbrud, tyveri og røveri har store omkostninger for de fleste virksomheder. Ofte bliver der ikke bare stjålet varer ved et indbrud, der bliver også ødelagt bygningsdele, inventar og sikringsudstyr samt udøvet hærværk. I værste tilfælde må virksomheden lukke i en periode. Det er derfor lige så vigtigt at sikre virksomheden som at forsikre den.

Kontakt os i dag

Få hjælp

Ring til os på telefon (+45) 86 14 03 80 eller mobil (+45) 30 63 50 30 eller send en mail til alaaseservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.