Oplukning

Hurtig oplukningsservice i Aarhus og omegn

Abildgaard Låseservice ApS klarer oplukning af låse og døre i hele Aarhus og omegn, inkl. Galten, Odder, Højbjerg, Risskov, Skanderborg, Åbyhøj, Hinnerup, Viby, Rønde, Hornslet og Ebeltoft.

Har du lukket dig ude eller mistet dine nøgler?

Der kan være flere grunde til, at du har brug for en låsesmed, der kan lukke dig ind.

 • Døren er ved et uheld lukket bag dig: Dette er formentlig en af de mest almindelige grunde til, at ringe efter en låsesmed. Har du lukket dig ude og har brug for en akut oplukning, vil Abildgaard Låseservice være i stand til at åbne døren på kort tid.
 • Du har mistet dine nøgler: Uanset om du har tabt din nøgle på farten, glemt den eller været et uheldigt offer for tyveri, så hjælper Abildgaard Låseservice dig med at få adgang til din bolig. Vi omkoder lås og nøgler så du kan være sikker igen.
 • Nøglen sidder fast i låsen og kan måske ikke drejes: Der er flere grunde til, at dette kunne være sket:
  • Du har den forkerte nøgle
  • Låsen mangler smøremiddel
  • Døren er skæv eller fastklemt, hvilket forhindrer låsen eller døren i at bevæge sig frit
  • Låsen er ødelagt på grund af slitage over tid
 • De fleste har på et tidspunkt prøvet at de ikke kan komme ind i deres bil. Det kan være fordi man har smækket sig ude med nøglerne inde i bilen. Man kan selvfølgelig også have knækket sin nøgle i låsen eller helt mistet sin nøgle.

Oplukning

Du kan ringe til os på (+45) 86 14 03 80 eller (+45) 30 63 50 30. Vi er klar til at rykke ud med hurtig hjælp. Tast vores nummer ind med det samme – så har du det klar, hvis uheldet skulle være ude engang i fremtiden. Ring til en fagmand, når du har brug for oplukning

Hos Abildgaard Låseservice har vi mere end 13 års erfaring. Det betyder, at vi har den fornødne ekspertise til at hjælpe dig med oplukning af din lås eller dør. Det er vigtigt, at du ikke selv forsøger at få din lås op. Brækker du en lås op, ødelægger du låsen. Sidder låsen i en dør, kan du også risikere at ødelægge døren, beslagene og eventuelt karmen.

Ringer du i stedet til os, risikerer du ikke at skulle betale for unødige skader. Vi kommer og lukker din lås op effektivt og professionelt – uden risiko for yderligere omkostninger.

Kontakt os i dag

Få hjælp

Ring til os på telefon (+45) 86 14 03 80 eller mobil (+45) 30 63 50 30 eller send en mail til alaaseservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.